Notice: Funktionen add_theme_support( 'html5' ) blev kaldt forkert. Du skal sende en række af typer. Se venligst Fejlfinding i WordPress for mere information. (denne meddelelse blev tilføjet i version 3.6.1). in /customers/1/7/0/essentielpsykoterapi.com/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/7/0/essentielpsykoterapi.com/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/1/7/0/essentielpsykoterapi.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/7/0/essentielpsykoterapi.com/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/1/7/0/essentielpsykoterapi.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Om os - Et WordPress-websted

Mød os her

Vi er alle forbundet

Bliv en del af et fælleskab, der drives af passion og det at skabe mening med livet

Institut for Essentiel Psykoterapi

Uddannelsen Essentiel Psykoterapi faciliteres af uddannelsesansvarlige Natalia Cornejo Bach og en række frivillige, engagerede fagpersoner. Her kan du læse mere om hver enkelt af os frivillige – om vores faglige kompetencer, passioner og personlige livsfilosofi.

“Vi brænder for at udbrede kendskabet til denne retning. Essentiel psykoterapi kan være toneangivende for at leve i et nærende og autentisk samspil med sig selv og sine omgivelser. Samtidig understøtter retningen en livsproces, der handler om at være med livets nuancer og livsvilkår som de er, på en åben og afspændt måde som skaber dybe indre og ydre forbindelser. Sideløbende trænes det helende og vågne nærvær, som giver os mulighed for at støtte andre på deres vej.”

Institut for Essentiel Psykoterapi ligger i Tyskland, og ledes af Wolfgang Erhardt og Dr. Med. Tilmann Borghardt. Instituttet har gennem integreringen af Buddhadharma-traditioner og psykoterapeutiske metoder udviklet en metodologi, som er dybt forankret i frigørelse og opvågnen. Essentiel Psykoterapi er en tilgang til terapeutiske metoder, som blandt andet inkluderer mindfulness og bevidsthed.

Morten Hoffmeyer

 

Morten Hoffmeyer er studievejleder og uddannelsesmedhjælper og står sammen med Natalia bag lanceringen af EPT specialistuddannelsen i Danmark.

Hans primære rolle under uddannelsesforløbet vil være at stå for studiegruppetræning. I selve undervisningen vil Morten hjælpe med at oversætte fra engelsk til dansk.

Morten er dedikeret buddhist og elev af Dr. Med. Tilmann Borghardt og Dupsing Rinpoche.

Morten har haft en daglig meditationspraksis i 20 år og har utallige meditationskurser bag sig. Han har levet seks år i det tibetanske buddhistiske kloster Dhagpo Kundreul Ling i Frankrig. Heraf 3,5 år som munk i tilbagetrækning under Tilmann.

Derudover har han deltaget i:

• Tre års meditationsophold på et dansk buddhistisk center

• Tre måneders studie i buddhistisk filosofi og psykologi i Nepal

• Tre måneders meditationsretreat i USA under en tibetansk meditationsmester

• Et års uddannelse i Mindfulness-Baseret Stress Reduktion (MBSR)

Morten lever nu i et dansk buddhistisk center og er en passioneret meditationslærer. Han 
rejser årligt til Tyskland, Indien og Nepal for at modtage undervisning.


LAD OS TALE SAMMEN 

Vi tror på den nærværende samtale, hvor vi sammen stiller ind på dig, og det du ønsker afklaring omkring.

Morten vil glæde sig til at snakke med dig og kan besvare på spørgsmål inden for:

• EPT specialistuddannelsens indhold
• Information om hvilke retninger og tilgange EPT specialistuddannelsen bygger på
• Hvad det vil sige at arbejde med meditation

SKRIV ELLER RING TIL MORTEN 

morten@essentielpsykoterapi.com mobil 28 51 61 46. 

mette bager nielsen

 

Mette Bager Nielsen står for koordinering af tilmeldinger og en række andre administrative opgaver.

Hun er uddannet psykoterapeut, supervisor og forandringscoach.

Mette har mediteret gennem mange år, og har de sidste to år været buddhistisk praktiserende. Hun har blandt andet været på flere retreats hos Tilmann i Tyskland.

Til daglig arbejder Mette som karrierevejleder og coach. Det helt essentielle i hendes arbejde med andre mennesker er det nærværende samspil og compassion – uanset hvilke udfordringer den anden står med.

At praktisere den buddhistiske livsanskuelse har for mig åbnet døren til helt nye indsigter og læring. I dag ser jeg det nuværende øjeblik som den perfekte lærer, og jeg oplever en langt større dybde i min måde at være i livet på, i mine relationer – og ikke mindst i mine meditationer. Med uddannelsen i Essentiel Psykoterapi er mit ønske nu at få et større indblik i den buddhistiske psykologi og at blive inspireret til, hvordan jeg kan bruge dette i mit daglige arbejde med andre mennesker.

Tilmann er nærværende, hjertevarm og gavmild – en meget inspirerende læremester og underviser. Han formidler budskabet på en letforståelig måde og skaber et kærligt læringsrum med plads til refleksion og overvejelser. Ingen ord beskriver til fulde Tilmann og hans undervisninger – det skal opleves, det skal mærkes!”

LAD OS TALE SAMMEN

Vi tror på den nærværende samtale, hvor vi sammen stiller ind på dig, og det du ønsker afklaring på.  

Mette vil glæde sig til at snakke med dig, og kan besvare på spørgsmål inden for: 

• Tilmelding

• Betaling og afdragsordninger

• Andre administrative spørgsmål

SKRIV TIL METTE

Kontakt Mette direkte på: mette@essentielpsykoterapi.com hvis du har spørgsmål eller ønsker en snak om uddannelsen.

pia malitta markvard

 

Pia Malitta Markvard er uddannet folkeskolelærer med linjefag i dansk, idræt og specialpædagogik. Hun har arbejdet on and off i folkeskole, friskole, efterskole, højskole og døgninstitution – primært med marginali-serede børn og unge. Supplerende årskurser i dramaturgi, Rudolf Steiner – pædagogik og kulturanalyse.

Uddannet skrædder. Udfoldet mest i sit arbejde med opsætning af små og større teaterforestillinger inden for scenografi og kostumer.

Uddannet inden for raw food basic i Berlin og har afholdt workshops. Lavet mad til kurser og sammenkomster. Har anrettet mad og serveret for flere forskellige firmaer.

Har gennem en del år modtaget undervisning og beskæftiget sig med kunst inden for foto, tegning, grafik, keramik, maleri og installation – og i den terapeutiske genre – med kunstterapi. Og har i en periode haft arbejde som udsmykningskunstner.

Uddannet massageterapeut, supervisor, coach og terapeut og næsten færdig med uddannelsen til psykoterapeut.

De seneste tre år har Pia Malitta deltaget i en udviklingsgruppe i retræter og øve – grupper, hvor undervisning og praksis tager sit udspring fra en blanding af buddhistisk og kristen filosofi og meditation.

“Gennem mit lange indholdsrige og udfordrende liv har jeg lige siden mit tolvte år været søgende inden for religion, filosofi, psykologi, pædagogik, kunst, menneskelige relationer og – ikke mindst moderskabet – efter forståelsen af kærlighed 

– hvad er kærlighed og hvordan kommer den til udtryk?

Som deltager på denne specialuddannelse glæder jeg mig til at få en dybere forståelse, indsigt og integration af den ”oprindelige rene kærlighed” – alt levendes ophav og grundnatur.”

LAD OS TALE SAMMEN

Vi tror på den nærværende samtale, hvor vi sammen stiller ind på dig og det du ønsker afklaring på.  

Pia Malitta  vil glæde sig til at snakke med dig og kan besvare på spørgsmål indenfor: 

•Opholdet som helhed

•Retrætestedets faciliteter og omgivelser

•Indkvartering

•Hvis du har brug for at vende dine tanker eller tvivl omkring uddannelsen og dens betydning for dig i dit liv.

SKRIV TIL PIA MALITTA

Kontakt Pia Malitta direkte : pia@essentielpsykoterapi.com 

Natalia Cornejo Bach

 

Natalia Cornejo Bach er uddannelsesansvarlig for specialistuddannelsen Essentiel Psykoterapi i Danmark.

Hun er uddannet psykoterapeut, supervisor og restorativ yogalærer. 

Gennem en årrække har Natalia fordybet sig i, hvordan man kan anvende den buddhistiske psykologi og filosofi i det terapeutiske arbejde. I den forbindelse har hun igangsat en evidensbaseret proces i klinikpraksis. Her afprøver hun nogle af de buddhistiske elementer i kombination med psykoterapien.

Natalia har i en årrække studeret buddhistisk psykologi og har modtaget undervisning af Tilmann Borghardt. 

I 2019 startede Natalia sit 3 års og 3 måneders åben meditationsretreat under guidning af den tibetanske buddhistiske mester Dupseng Rinpoche. Hun er nu bosiddende i et meditationscenter i Danmark.

Natalia er ansvarlig for den faglige ledelse og udvikling på Life Academy, hvor hun er fast underviser på psykoterapeutuddannelsen. 

Min passion for at arbejde med psykologi og menneskelig udvikling bærer jeg i mit hjerte. Det er som en indre livgivende energi, der altid brænder.

Hvor det centrale er at være medskaber til det rum, hvori vi – som mennesker- kan sætte os selv og hinanden fri af de vanemæssige tendenser, som lukker vores sind og hjerte i vores møde med os selv og andre. 

Jeg er overbevist om, at compassion hjælper os til at forstærke vores potentiale, og at det er igennem hjerterum og det venlige møde med os selv, at vi vokser.

Tilmeld dig uddannelsen

Når du har tilmeldt dig uddannelsen, vil du på email få mere information omkring uddannelsen og betaling.

Vi glæder os utroligt meget til at se dig på denne uddannelse.

Essentiel uddannelse

+45 28 51 61 46

Info@essentielpsykoterapi.com