Notice: Funktionen add_theme_support( 'html5' ) blev kaldt forkert. Du skal sende en række af typer. Se venligst Fejlfinding i WordPress for mere information. (denne meddelelse blev tilføjet i version 3.6.1). in /customers/1/7/0/essentielpsykoterapi.com/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/7/0/essentielpsykoterapi.com/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/1/7/0/essentielpsykoterapi.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/7/0/essentielpsykoterapi.com/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/1/7/0/essentielpsykoterapi.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Kontakt os - Et WordPress-websted

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig

Vore hjerter smiler ved tanken om en mail eller et opkald fra dig!

Vi stræber efter at besvare din henvendelse indenfor 12 timer

Vi er et team der brænder for denne uddannelse, og vi glæder os utroligt meget til at høre fra dig. Du kan enten sende en email på info@essentielpsykoterapi.dk eller udfylde kontaktformularen. 

Kontakt os nu

Udfyld denne formular, og vi besvarer den indenfor 12 timer. Vi glæder os utrolig meget til at høre fra dig, og vi håber på at se dig på uddannelsen.

Er du stadig i tvivl?

Vi giver dig en uddannelse, der vil forandre dit liv.

Du kan bruge den i dit arbejde med klienter. Og lige så vigtigt – i din egen personlige vej mod at afvikle nogle af de mønstre, som lukker vores sind og hjerte.

Vi giver dig en international uddannelse med nogle meget erfarne europæiske meditationslærere og psykoterapeuter. 

Vi tager dig med på 6 fordybelsesretreats på skønne Fyn – et unikt, fredfyldt sted nær vandet med ideelle faciliteter til fordybelse, bevægelse og ro.

Sammen erfarer vi kunsten at være med det der er.

Essentiel uddannelse

+45 28 51 61 46

Info@essentielpsykoterapi.com